2021-08-12 275 瀏覽
1️⃣大勝自選丼每個丼飯要揀最少三款刺身,我就揀咗炙燒左口魚、三文魚同帆立貝;飯底就揀咗白醋飯。成個飯正正常常,刺身食落都冇雪味或者霉霉爛爛。2️⃣火炙狂牛丼 $108呢個真係超推薦!!蒜香味好出,帶少少辣,調味啱啱好,中間仲有隻溫泉蛋,撈埋啲飯同蒜片一齊食真係超滿足。而火炙牛一啲都唔柴,食落口感啱啱好又嫩,份量都幾多👍🏻呢個水準我會覺得係對得住個價錢,以後去食都一定會再嗌!✴️整體而言,個人真係好推薦火炙狂牛丼。但當然~去兩次都見到大部分人係食緊刺生丼,刺生丼有得隨意配搭,而且厚切大大塊。不過講緊有時唔想食生嘢,都可以去食熟食丼飯。另外補充返,每個丼飯都有跟麵豉湯同甜品,而店舖全日都係免加一。不過想食嘅朋友記得要預時間,因為平日晚市7點開始都好多人等位。
1️⃣大勝自選丼

2️⃣火炙狂牛丼 $108