好多分店既鬼金棒拉麵,每間既comment 都好正面,好多好評,一直都想試。今次呢間圍方既分店地方闊落,去到仲估唔到有bb 凳提供,實在方便一眾帶住小朋友又想食拉麵既客人! 同場都至少有兩pair 帶住小朋友既客。呢間係牛骨湯店,當然要試返牛叉燒+牛骨湯。牛叉燒牛味重,慢煮淋滑,好似食既薄薄既牛扒咁。配上幼麵,可以掛多d 汁,但食到最後覺得好油膩。增量版有6片牛叉燒。另一碗食返豬骨味增,係配粗麵。個人好鐘意呢種厚叉燒,第一啖咬叉燒頂,配住肥肉,比較軟淋,味道唔錯,但剩返既2/3 就非常瘦,食落仲好鞋。湯比較厚身杰一啲,但蔥蒜味太重,食到一半亦油膩到食唔到落去。餐廳主動提供圍裙俾著白裙既我,細心體貼。但就未有問同行都係白衫既男士需唔需要😂。 餐廳大部分服務都係自助形式,QR 自助落單,自助斟水。牛骨牛叉燒係特別,店鋪都坐得舒服,但就應該唔會有下次了。

呢間係牛骨湯店,當然要試返牛叉燒+牛骨湯。
增量牛叉燒牛骨拉麵

味玉辣麻味噌拉麵

餐廳大部分服務都係自助形式,QR 自助落單,自助斟水。

牛骨牛叉燒係特別,店鋪都坐得舒服,但就應該唔會有下次了。
2024-08-25
增量牛叉燒牛骨拉麵