2024-05-07 8384 瀏覽
環境開揚闊落,地方坐得舒服,食物選項亦不少。我們點了兩份任飲任食的牛之鍋火鍋B餐 😇愛辣的人今晚鍋底又點少得我既至愛~重慶麻辣湯呢?湯香辣而不嗆,食味十足,食材基本上都不用怎沾醬油了。肉類無限encore,值得食有:牛舌、肥牛、牛肩胛肉眼、美國極上牛肉、澳洲羊肩肉和特選豚肉等,每樣都肉質入口細緻,顏色有光澤,厚薄適中,烚兩下就食得😊非常美味。朋友最心儀當中的原隻鮑魚和期間限定的乳山生蠔,内容相當,吃不停口。肉類蔬菜海鮮火鍋料都吸收晒湯底精華,香噴噴,些少麻辣夠刺激,越食越起勁,滋味無窮。日本嘅代表有:帶子刺身,厚切口感一流,吞拿魚質素不俗。串燒炸物壽司甜品食味賣相質素亦中上,飲品以自助形式,整整齊齊,品種都能滿足到我,特別欣賞酸甜解膩的手打檸檬茶,十分開胃。另外套餐還有較少有的即叫即製甜品,抹茶雪糕相當對版,奶和茶味也突出,連放題少有的芒果綿綿冰和芭菲亦有供應呢!食後感:好耐冇喺香港夏天打邊爐,侍應有禮斯文,效率高,地方又衞生,涼住冷氣食,別有一番風味。

肉類無限encore,值得食有:牛舌、肥牛、
牛肩胛肉眼、美國極上牛肉、澳洲羊肩肉和

日本嘅代表有:帶子刺身,厚切口感一流,吞拿魚質素不俗。

• 美國極上牛肉
  • 甜品