2025-01-15
今次我想同大家分享一間唔錯嘅火鍋放題☺️,就係我喺沙田中心嘅「牛摩」餐廳食嘅LV 4特級牛小排任食放題。呢間餐廳真係令人驚喜~~環境寬敞,裝潢時尚,無論係約埋朋友,定係家庭聚餐,都非常合適。✨一入去就感受到熱鬧嘅氣氛,服務員非常友善 落單qr code 落亦都好快😆我揀咗壽喜燒湯底 湯底香濃~ 將所有食材嘅鮮味都帶出嚟~特級牛小排肉質鮮嫩☺️☺️除咗牛小排之外,佢哋仲有其他唔同嘅肉類選擇,例如羊肉,味道都幾好👍👍👍而且,放題唔止有肉類,仲有好多款式嘅丸、蔬菜同菇,可以隨意搭配,整個餐點就更加豐富。🫡🫡除左牛小排,我都有試過佢哋嘅牛腹腱~相比起牛小排,會肉味濃郁,口感都唔錯~~甜品方面,「牛摩」都唔馬虎,有泡芙、朱古力雪糕等選擇,甜品味道清新,唔會太膩,非常適合作為餐後小食。飲品更係唔需要等,全部擺喺飲品櫃,隨時可以自己拎,真係方便之至😆😆總括來講 牛摩嘅LV 4特級牛小排任食放題真係值得推介,價錢合理,質素高,無論係肉類愛好者定係想同朋友享受一個愉快嘅聚會,呢度都絕對唔會令你失望☺️✨值得再戰