2022-03-03 146 瀏覽
今日嚟到中環大館附近嘅cafe chill吓 鋪頭有分上下兩層 環境方面下層就靚好多 而且通風好啲 所以比較推薦坐下層🥰Everything Toast酸種多士搽咗層薄薄嘅cream cheese 加上面頭嘅煙三文魚同牛油果花 賣相已經好適合打卡😋 而且味道幾好 牛油果唔會太熟 堆砌成為花嘅模樣真係好考心思㗎🐷 Toast隔離嘅紅菜頭配開心果醬都有特別調味 配多士食都有另一番風味🐟Macha Latte抹茶味好濃郁 放咗一陣先飲會見到一層厚厚嘅綠茶粉喺面 奶味亦都好重🍵 好易入口 另外值得一讚嘅係隨咖啡會有一個細杯嘅水俾你😺 可以自己斟水飲Piccolo呢杯咖啡味會出啲☕️ 鍾意咖啡味香濃啲嘅朋友 一定會鍾意呢杯咖啡 冇expresso咁苦咁難入口 但又唔俾奶味沖淡晒咖啡味🤣呢度嘅食物質素唔錯加上環境適合鍾意慢活生活嘅我 所以好推介大家嚟呢度試吓邊度嘅咖啡🤓 喺忙碌嘅生活中chill吓

Macha Latte
Macha Latte