2020-10-14
馬鞍山牛涮鍋,長期都要拎飛等位!莫非真係沙漠美食?定係生存的水源?真係好多人!!! 90分鐘任食,首先講下二人同行,一人一鍋😆*湯底*我揀既係 ·櫻花蝦沙爹湯底,味道超濃!重口味人士超推薦👍‼️·朋友揀既係穩陣昆布湯底,一樣夠味,永遠都唔會中伏既湯底!😂*點餐*肉類,例如豬、牛、雞肉等都需要自行落柯打。最簡單就用返每個位既台底預設既IPAD點單,唔夠洗既用電話掃QR CODE點單亦可。瘋狂食肉撐到飽是常識吧!哈哈哈😄我地加左幾十蚊要埋任點海鮮,有蜆食!海鮮黎講,唔算特別新鮮,叫做食得落口。任食既海鮮真係唔好太大期望~‼️*提醒*我地點左最平個套餐原來無牛食⋯⋯食食下睇個MENU先發現😱😨😰*配料*每人有一隻大碟,去自助區夾火鍋配料,有好多丸類、等火鍋料滾起既時候就瘋狂食炸魚皮!黑松露丸幾好食的~另外有好多魚豆腐、有餡丸子等等。娃娃菜、生菜、唐菜又有。麵呢,有鳥冬、公仔麵~*甜品*甜品櫃係有超多日式甜品選擇,我睇見已經流哂口水喇!日式蕨餅、日式MOCHI、迷你泡芙~對我黎講,Q彈煙UN既野真係世界級,我抵受不住這個誘惑⋯⋯*飲品*任添!如果等位唔洗咁耐就好啦。不過冇計啦,馬鞍山呢個沙漠,有得
莫非真係沙漠美食?定係生存的水源?真係好多人!!!
90分鐘任食,首先講下
二人同行,一人一鍋😆
*湯底*我揀既係
·櫻花蝦沙爹湯底,味道超濃!重口味人士超推薦👍‼️
*甜品*甜品櫃係有超多日式甜品選擇,我睇見已經流哂口水喇!
*飲品*任添!
如果等位唔洗咁耐就好啦。不過冇計啦,馬鞍山呢個沙漠,有得打邊爐算係咁架啦~
最後埋單仲送2張$50現金卷下次用,超抵!而且唔止呢間用得架,集團旗下既餐廳一樣可以用!正呀~