近排天氣涼咗,忍唔住要打轉邊爐暖暖身,講起打邊爐就諗起牛站,之前食過發現食物種類齊全,環境又夠闊落,啱晒帶埋老媽子過嚟食😍我哋叫咗個SRF肩胛骨牛肉眼套餐,極黑和牛片雪花文樂分明,望落好新鮮;安格斯牛板腱及封門柳牛味香濃,食落啖啖肉好正😚湯底方面就叫咗牛油麻辣、羊腩煲,麻辣中辣真心好夠辣,辣到我索晒鼻水😆羊腩煲係新推出,望落就好足料,好惹味😄配料方面個人最鍾意啲海鮮,十分新鮮,海蝦大大隻,沙白大粒多肉,鱔片雪白,一隻字講晒 — 正👍🏻蟹柳、腸仔、鴨血等等應有盡有,蔬菜類都好多,連冰菜都有,多到食唔盡😚飲品方面平時嘅soft drinks都足,仲有自製嘅桂花/白桃烏龍,飲落都濃嘅😆甜品/雪糕緊係唔少得,有Movenpick,食咗2杯士多啤梨味😚

板腱及封門柳牛味香濃,食落啖啖肉好正😚

2024-12-30
  • SRF美國極黑和牛片