2016-09-21 1641 瀏覽
突然好想食日本野,就過左黎呢間食,順便去個手作市集入到黎我地就揀左兩個lunch set,一個北海丼,一個特上壽司盛落完野就有前菜一個係豆腐,有麻醬係面,但奇怪地有好多水係底,懷疑放左好耐出哂水,個豆腐係一d味都無之後就到沙律,正正常常,都夠sauce,菜唔係太新鮮但都ok隔多陣就上北海丼,感覺上帶子無個鮮甜既味道,反而個蝦唔錯,幾脆幾新鮮,可惜得一條,個海膽就好重味,但佢用野淹過,個人就寧願食新鮮既,個蛋同蟹子都好普通特上壽司盛,一見到係感覺d壽司好細舊,而且佢每舊壽司上面都有少少野,有個我食到係好酸既本身d刺身都唔新鮮,又細塊,再加上有野係上面完全搶哂刺身個鮮味(可能就係本身無鮮味),一d都唔值呢個價錢坐坐下見到牆身有好多一絲絲,再睇就見到係蜘蛛網........佢個牆係木既仲要有凹凹凸凸,都明白好難清潔,但我坐到咁近,又食緊野,真係覺得好影響總括而言,一d都唔值呢個價,佢係呢區都算收得貴,建議大家千其唔好黎中伏
突然好想食日本野,就過左黎呢間食,順便去個手作市集

落完野就有前菜

前菜-無味豆腐