2023-06-14 10 瀏覽
🟠 招牌威士忌BBQ豬扒飯($63)呢個豬扒飯係好似一個便當咁,相當精緻🤓豬扒同飯既份量都唔少,而且仲可以多飯,岩哂大食既人🙈佢既豬扒相當嫩滑,而個醬汁就係有bbq醬汁感覺加少少威士忌味,加埋飯一齊食,酸酸甜甜,好好味😚仲配有少少配菜🟡豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)($63)呢個漢堡既雙層豬柳色澤靚,咬落都一樣好嫩滑,仲有爆汁感😎包口感煙韌,生菜同蕃茄中和番,感覺唔會好肥膩👍🏻醬汁揀左黑松露山葵汁,個汁都幾特別,唔會話山葵好辣感覺🟢雙重特務H&M ($38)呢個其實係自家制薯蓉拼肉丸,配燒汁或越式水咖喱。要好推薦呢3粒肉丸,好有驚喜,非常大粒。咬落去口感軟,勁juicy,有洋蔥係肉丸中增加口感,調味夠惹味😻薯蓉就好柔滑,有口感。🔵金手指(豬扒薯條)(香辣汁)($38)呢個豬扒薯條其實就好似炸豬扒咁,不過就整到薯條形狀咁。個豬扒入口超級外脆內軟,juicy到不得了😍個香辣汁望落好似千島醬汁咁,但都幾香辣,超級惹味😽環境方面,裝修非常型格,係參考左Kingsman🕴有睇過既人一定好有共鳴,令人好似置身其中咁。順帶一提,佢既餐牌亦好有連貫性,都係特務餐,簡直令人覺得自己都做緊特工咁😝性價比係
🟠 招牌威士忌BBQ豬扒飯($63)

🟡豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)($63)

🟢雙重特務H&M ($38)

🔵金手指(豬扒薯條)(香辣汁)($38)

性價比係港島區黎講都好抵食,好味之外,份量亦夠哂飽

地址:上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖