2024-04-30 55 瀏覽
有日突然想食上海菜,於是搵埋朋友一齊去位於利舞臺廣場既樂天皇朝😋餐廳裝潢以暗黑設計而且非常寬敞,中間位置仲有個大水池💦餐牌上有好多款菜式選擇,依家仲有第三彈優惠📣('ᴗ' )و記得留意文末喇♡皇朝小籠包 $148黎到樂天皇朝,當然要試下佢地既招牌八色小籠包喇🤭有原味、糟溜絲瓜、蟹粉、黑松露、芝士、鵝肝、蒜香和川味🤤我覺得黑松露同埋蟹粉味道鮮甜,川味食落有麻辣既感覺🌶️每粒都充滿肉汁好鮮甜🤤餐廳仲有提示紙教你跟住順序食用,好貼心🫶🏻♡李白醉雞 $92醉雞酒味濃郁,每件雞都有酒香味🐓雞肉肉質滑嫩,仲可以另加$10轉雞脾架🍗♡清燉雞湯拉麵 $95食唔到辣既朋友仔可以order呢個😋雞湯同埋拉麵係分開上,清燉湯既湯底偏淡但雞肉味道濃郁❤️麵既質感有啲似淮山麵(????)麵條好幼好滑~♡桃膠桂圓湯 $45係女性既恩物啊(◕ᴗ◕✿)岩哂鍾意食滋潤糖水既我🥹入口清甜,除左桃膠、桂圓,仲有雪耳同埋紅棗,我地order左熱既🫶🏻非常滋補♡叉燒小籠包 $88 (優惠價$10!!!!!)呢個係樂天皇朝依家推出緊既第三彈優惠🎈(詳情請留意文末優惠) 叉燒包就食過,但叉燒小籠包就真係第一次食喇😝佢係結合左經典小籠包

♡皇朝小籠包 $148

♡李白醉雞 $92

♡清燉雞湯拉麵 $95

♡桃膠桂圓湯 $45

♡叉燒小籠包 $88 (優惠價$10!!!!!)
呢個係樂天皇朝依家推出緊既第三彈優惠🎈(詳情請留意文末優惠) 叉燒包就食過,但叉燒小籠包就真係第一次食喇😝佢係結合左經典小籠包同香嫩多汁既叉燒,加上淡淡蜜糖清香,惹味十足😌

🎊優惠黎喇🎊
由4月8日起至4月30日內,如堂食消費滿$100,即可以優惠價$10加購十週年限定港式叉燒小籠包6粒 (原價$88) !!!!

優惠受以下條款與細則約束:
• 此優惠每檯消費須滿$100即可加$10換購指定產品
• 每檯每單最多可享優惠乙次
• 此優惠只適用於堂食,不設外賣
• 此優惠只適用於樂天皇朝香港分店
• 另加一服務費(按原價計算)
• 數量有限,售完即止
• 此優惠不能與其他優惠,現金劵同時使用
• 如有任何爭議,樂天餐飲集團香港保留此優惠之最終決定權

@paradisegrouphk

📍樂天皇朝
銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場6樓
(🚇港鐵銅鑼灣站 A 出口)

𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐎𝐋𝐋𝐎𝐖 𝐔𝐒(. ❛ ᴗ ❛.)
🌟Gavin同媽咪一齊帶你周圍食 周圍玩🌟
➢@hellodearmaggiee @gavincheukhim_

#hongkongbaby #hongkongbabyboy #90後媽媽 #新手媽媽 #香港媽媽 #寶寶日常 #育兒日常 #港媽日常 #hkbabystyle #hkbabyboy #香港bb #hkkidsmodel #hkbbmodel #babyphotography #hkinfant #hkbabyphotography #親子KOL #photoshooting #親子好去處 #親子玩樂 #開飯喇 #香港美食 #樂天皇朝 #八色小籠包 #開飯喇銅鑼灣 #香港美食推介
2024-04-10
  • 李白醉雞