餐廳: Verde MAR
資訊:

2024-03-22 19 瀏覽
呢一間餐廳係食墨西哥料理🤩,見裝修同食物都好特別所有就決定嚟試下啦🥳Birria Beef Stew $189呢一個牛肉係用左慢煮嘅方式去烹調😌,由醃製到慢煮足足用左兩日,所有係真係好有心思嘅一道菜式❤️。而牛肉係超級軟身,而且每一件都好入味🤣,另外個湯底本身都好濃味,就咁飲都好惹味💯,將飯倒落去類似湯飯嘅食法都好有特色🔥Flamingo Ice $38呢個飲品係一般Jamacia同Horchata🌟,兩種都係特色嘅墨西哥飲品,味道有感覺係類似牛奶加左果汁再加乳酸飲料,味道好特別又幾清新😛

Birria Beef Stew $189

Flamingo Ice $38