今日同朋友去開北角,順便想搵間餐廳食個晚飯, 見到依間大小姐冰室環境唔錯就試下🐰👉🏻碧綠龍躉球龍躉肉好新鮮同埋厚切,仲要好多塊,好嫩滑🐰👍🏻👍🏻👍🏻西蘭花都好爽嫩🐰🐰🐰👉🏻沙嗲金菇牛肉煲端上抬時,新鮮滾熱辣 入面有超多金菇牛肉同埋粉絲 好大煲好抵食🐰👍🏻👉🏻XO醬西芹炒豬頸肉幾有鑊氣,雖然豬頸肉比想像中細條,但XO 醬炒得幾香,餸飯唔錯是日燉湯 :五指毛桃燉湯最感到驚喜嘅係個燉湯, 加十蚊就有 ,超多湯料 好滋補🐰👍🏻👉🏻西班牙特濃朱古力咖啡特飲好大杯 雖然冇特別叫小甜 但係都唔會好甜 上面仲有忌廉同埋口口嘅朱古力粉,好味👍🏻👍🏻👍🏻睇返佢個openrice 好似有啲麻麻地嘅評價, 不過食落其實覺得都唔錯, 特別係龍躉球,燉湯同埋特飲 都好有驚喜 ,見到隔離枱嘅嘅炒粉麵都好大碟幾香,下次再試先:3

👉🏻碧綠龍躉球
龍躉肉好新鮮同埋厚切,仲要好多塊,好嫩滑🐰👍🏻👍🏻👍🏻
西蘭花都好爽嫩🐰🐰🐰

👉🏻沙嗲金菇牛肉煲