2018-09-21
室內設計很美很優雅 以白色為主 坐室外更情調 仿如置身於歐洲小Cafe ♥️ 食物質素也絕對沒有令我失望 ☺️ 泰式冬陰公意大利粉 $108 我平時超愛冬陰公 見到menu有冬陰公意大利粉就決定要叫這個 👍一食落去 係不折不扣的冬陰公味吵!!😍😍這個味道搭上意粉也超好吃 香辣可口。意粉的質感都是我最愛的 偏硬 好好咬口 ☺️ 大蝦好鮮甜大隻。整個配搭滿分,下次會為呢個意粉再光臨😚黑松露忌廉意大利粉 $118 黑松露控一定會喜歡 海量的黑松露!!黑松露真的很香❣️每條意粉都掛滿黑松露和很有奶香的忌廉汁 😋 忌廉汁不會膩 濃度剛好 。 芒果乳酪奶昔 $52 這個芒果味有點不夠 如果多返芒果味就好 但乳酪味就好重 甜甜酸酸的 奶昔好滑又夠涷 💛Oreo 曲奇朱古力 $48 朱古力沖得好香滑 重朱古力味 加埋Oreo 好味🐷-特濃朱古力心太軟 $78 這個心太軟也非常好吃!😍蛋糕外皮比較薄 覺得有啲微脆 朱古力流心係特濃黑朱古力整成嘅 味道超級濃郁 口感柔滑 🍫🍫
泰式冬陰公意大利粉 $108
黑松露忌廉意大利粉 $118