今次發現旺角一間特色居酒屋🏮叫咗《冰點夏日二人前🧊》套餐🔸先付兩点盛唔同既日本醃菜,有蘿蔔青瓜同牛蒡,味道酸酸甜甜,好清爽開胃🔸時今日本真蠔兩隻超級大Size既日本生蠔,真係有手掌咁大隻,入口係好Creamy質感,好新鮮,愛蠔人士必叫!🔸四色刺身拼盤每日款式都會有少少唔同,我今日係三文魚、吞拿魚、池魚、魷魚,剌身都好新鮮,特別係燒池魚既味道會特別啲🔸廚師精選燒物拼盤由廚師發板既串燒燒物拼盤,有牛肉、雞肉、雞翼、大蝦、蕃薯、粟米、芝士免治雞肉等等,師傅燒既火侯啱啱好,全部都恰到好處,特別推介雞翼同免治雞肉!🔸泡菜鴨肉冷稻庭食完好多串燒好熱氣,呢個時候食碗冷烏冬就啱哂啦,稻庭烏冬口感好煙韌,加埋泡菜,夏天食真係一流!🔸甜品甜品有黃豆粉厥餅同黑芝麻糯米糍,兩樣口感都係煙煙韌韌,好鍾意食!我今次係坐Bar枱可以望住廚師燒嘢食如果唔想咁大油煙或者多人想坐得舒服啲都可以揀坐樓上~呢度整體食物質素都好好😛價錢都係合理價好啱大家想食餐好既日本菜!餐廳:月爐.端燒 地址:旺角白布街2-24號藝興大廈地下9號舖

今次發現旺角一間特色居酒屋🏮
叫咗《冰點夏日二人前🧊》套餐

🔸先付兩点盛
唔同既日本醃菜,有蘿蔔青瓜同牛蒡,味道酸酸甜甜,好清爽開胃
🔸時今日本真蠔
🔸四色刺身拼盤
🔸廚師精選燒物拼盤
🔸泡菜鴨肉冷稻庭
🔸甜品

我今次係坐Bar枱
可以望住廚師燒嘢食
如果唔想咁大油煙或者多人想坐得舒服啲
都可以揀坐樓上~
呢度整體食物質素都好好😛
價錢都係合理價
好啱大家想食餐好既日本菜!

餐廳:月爐.端燒
地址:旺角白布街2-24號藝興大廈地下9號舖