自從知道日本麥當勞有pancake漢堡 就一路都好想試 但之前每次去日本都會有太多其他好嘢食 搵唔到時間試🤣香港近年都有小店推出左呢款pancake漢堡🤭bookmark咗好耐終於試咗🥰-🥞芝士炒蛋班戟漢堡 (跟餐連薯條飲品 $48)性價比極高 跟餐連薯條飲品$50有找!Pancake非常軟熟 可惜食落冇咩味😗不過我內裏嘅炒蛋同芝士份量好多 樣子好澎湃🤓不過個炒蛋某部份熟咗少少 炒得再嫩啲 保留多啲蛋汁 會更加好食!但唔知係咪期望過高 整體冇我預期中好食 但分享吓我一個後加嘅精髓 試吓另加楓糖漿 成件事係昇華左好多!!🍯香甜糖漿班戟配芝士嘅鹹香 鹹甜鹹甜好正好過癮😚另外都試咗佢哋嘅薯條 番薯條 同埋薯角🍟份量同樣好多!!不過有個好大敗筆就係真係犬淋太淋了 變咗有啲失望🥲
🥞芝士炒蛋班戟漢堡 (跟餐連薯條飲品 $48)

外賣自取