2025-02-08 269 瀏覽
我哋今次嚟到西沙Go Park 嚟到已經俾一個大大嘅貓鬚吸引住🤣門口好多人排隊,就即管入去試吓🤣餐廳有分室內&室外座位,座位舒適☺️門口一入到已經見到一排自助式啤酒機,客人可以自行scan QR code 付款,然後自己斟啤酒,相信自己斟嘅點都係好飲啲🤣除咗自助式啤酒機,仲有超過10款口味嘅手工啤酒,清爽、果味、酒花、烘焙等等,總有一款適合自己餐廳左面仲有一張桌球枱🎱、飛鏢🎯、大屏幕,有得玩又有得飲有得食🤣👍🏻我哋order 咗🍕芝士蕃茄薄餅 $138🥓炭燒豬頸肉 $68🌭香腸拼盤 $88🥔咖喱脆薯格 $58🦑酥炸魷魚 $68Pizza 勁濃芝士香味😋正宗意大利pizza,邊有小小燶,圓卜卜 😋性價比高,全人手用心製作,所以需時有少少長,但都值得去食😋👧🏻勁鍾意食pizza 脆卜卜條邊🤣炭燒豬頸肉好大份👍🏻物超所值配上少少青檸汁,提升豬頸肉嘅層次😋香腸拼盤香香辣辣好惹味,不過就唔太適合小朋友食咖喱脆薯格完全唔辣,👧🏻不斷encore🤣酥炸魷魚外層勁鬆脆,配上醬汁真係好正😋連小朋友都啱食員工好有禮貌,👧🏻唔小心跌咗支叉落地下,我問員工拎過,員工拎支差俾我嘅時候同我講 ‘sorry to k
我哋今次嚟到西沙Go Park

餐廳有分室內&室外座位,座位舒適☺️

我哋order 咗
🍕芝士蕃茄薄餅 $138
🥓炭燒豬頸肉 $68
🌭香腸拼盤 $88
🥔咖喱脆薯格 $58
🦑酥炸魷魚 $68

性價比高,全人手用心製作,所以需時有少少長,但都值得去食😋
👧🏻勁鍾意食pizza 脆卜卜條邊🤣

炭燒豬頸肉好大份👍🏻物超所值
配上少少青檸汁,提升豬頸肉嘅層次😋

香腸拼盤
香香辣辣好惹味,不過就唔太適合小朋友食

咖喱脆薯格
完全唔辣,👧🏻不斷encore🤣

酥炸魷魚外層勁鬆脆,配上醬汁真係好正😋
連小朋友都啱食

員工好有禮貌,👧🏻唔小心跌咗支叉落地下,我問員工拎過,員工拎支差俾我嘅時候同我講 ‘sorry to keep you waiting’ 只係幾秒嘅時間,都會同我講唔好意思,真係好nice

大家去開西沙Go Park 都去試吓☺️
(未成年🔞記得唔好飲酒啊)