餐廳: The Jungle
資訊:

2024-12-14 155 瀏覽
出於好奇心就走咗入去試 又真係有啲驚喜 😋發現尼泊爾菜通常係會有少少辣同埋用多啲香料 🌶️我自己本身對呢兩個口味都麻麻 😶但係意外地覺得今餐所有嘢都好好食 🤤會話最特別係 Pani Puri(圖2中間嗰排右邊嗰張相)佢係每個波波入邊都有啲香料 🌿要倒少少秘製醬汁入去 然後一夜食晒成個波波 🫖酸酸地幾開胃 而且個波波本身脆卜卜 口感好好 👍🏻但係最好一定係Tacos 我哋雞同牛都叫咗 🐔🐮兩款嘅肉量都比得好足 🥩加上生菜、洋蔥、沙律醬、檸檬嘅配搭 簡直冇得頂 👏🏻酸酸鹹鹹咁 口感又豐富 差D想encore 😍嘢飲方面 我覺得味道係唔錯嘅 🙂‍↕️不過主要成份應該係糖精 😂所以睇吓你哋覺得值唔值得比$58去買呢杯嘢飲啦 😌除咗嘢食嘅評價之外 對於環境同服務都有少少嘢想補充環境就真係好似置身於一個叢林入邊 🌳不過燈光有啲昏暗 同埋位置有啲迫 💡(所以今次我都冇特別影店內環境 怕影到其他人 🙈)服務方面 最大嘅問題係上菜好慢 真係要預足夠嘅時間去食要注意嘅地方係 所有店員都淨係識講英文 👨🏽🧑🏽如果溝通唔到嘅話 就會有啲麻煩啦~
出於好奇心就走咗入去試 又真係有啲驚喜 😋
發現尼泊爾菜通常係會有少少辣同埋用多啲香料 🌶️
我自己本身對呢兩個口味都麻麻 😶
但係意外地覺得今餐所有嘢都好好食 🤤
會話最特別係 Pani Puri(圖2中間嗰排右邊嗰張相)
佢係每個波波入邊都有啲香料 🌿
要倒少少秘製醬汁入去 然後一夜食晒成個波波 🫖
酸酸地幾開胃 而且個波波本身脆卜卜 口感好好 👍🏻
但係最好一定係Tacos 我哋雞同牛都叫咗 🐔🐮
兩款嘅肉量都比得好足 🥩
加上生菜、洋蔥、沙律醬、檸檬嘅配搭 簡直冇得頂 👏🏻
酸酸鹹鹹咁 口感又豐富 差D想encore 😍
嘢飲方面 我覺得味道係唔錯嘅 🙂‍↕️
不過主要成份應該係糖精 😂
所以睇吓你哋覺得值唔值得比$58去買呢杯嘢飲啦 😌

除咗嘢食嘅評價之外 對於環境同服務都有少少嘢想補充
環境就真係好似置身於一個叢林入邊 🌳
不過燈光有啲昏暗 同埋位置有啲迫 💡
(所以今次我都冇特別影店內環境 怕影到其他人 🙈)
服務方面 最大嘅問題係上菜好慢 真係要預足夠嘅時間去食
要注意嘅地方係 所有店員都淨係識講英文 👨🏽🧑🏽
如果溝通唔到嘅話 就會有啲麻煩啦~