2018-05-25 84 瀏覽
琴晚同朋友去左食串燒 走個陣發現在附近原來有間隱世漢堡店😱 雖然唔多位但十分滿座🤔 今晚就忍唔住捉左男朋友過去試下🙈 唔係連鎖既漢堡店不多 有特色漢堡更加十分少見🤤 我地睇完manu就決定要試試好多人推薦既鵝肝安格斯漢堡😛鵝肝安格斯漢堡 (HKD148) — 完全冇令我地失望 大大塊濃郁肥美既鵝肝同雙層芝士安格斯好夾🤤 啖啖肉好滿足😳 可能因為怕鵝肝配安格斯會給人較膩既感覺 所以亦有加上幾層生菜蕃茄片balance番👅 未試過鵝肝漢堡既你地一定要試試✅而男朋友就叫左邁阿密海鮮堡 (HKD98) 有軟殻蟹同蝦 兩個漢堡滿足曬我地三個願望😈原隻軟殻蟹大過個漢堡包 性價比極高🙈 由於係新鮮炸起 所以軟殻蟹十分脆卜卜😳 正👅除左漢堡 我地亦加左兩個小食😛 跟漢堡叫每樣只需加HKD12🙈原隻雞翼 — 由於即叫即炸 所以熱辣辣 不需特別調味已經十分好食😚厚切薯條 — 一籃新鮮炸起既薯條😝 十分大份亦很有薯仔味🕺🏿 即叫即炸既食物都係錯不了😈叫左咁多炸野食既我地當然亦需要叫番啲飲品👹我特別喜歡佢既蜜桃伯爵茶❤️ 不會好似外面的飲品只有死甜 淡淡果香的茶更加吸引我🤭😛 最特別既係佢加上不少蜜桃肉 清甜解
鵝肝安格斯漢堡

邁阿密海鮮堡

原味雞翼

厚切薯條

叫左咁多炸野食既我地當然亦需要叫番啲飲品👹
我特別喜歡佢既蜜桃伯爵茶❤️ 不會好似外面的飲品只有死甜 淡淡果香的茶更加吸引我🤭😛 最特別既係佢加上不少蜜桃肉 清甜解膩🍑
蜜桃伯爵茶
2018-05-24