2022-07-16 894 瀏覽
天氣太熱🫠行行下真係需要搵個地方休息一下😵‍💫✨ 🥯Smoked salmon bagel $68Bagel上鋪滿黑白芝麻,充滿芝麻香。上面會有一嚿檸檬,可以隨自己喜愛加落三文魚到。🐟三文魚肥美鮮甜,中間夾住清爽🥗蕃茄沙律菜同🧀Cream Cheese。各樣材料配合,是滿滿嘅幸福感覺🥰Iced cappuccino $45好少地方會有iced cappuccino,有一層厚厚嘅奶泡喺咖啡上面,口感較creamy。Iced latte $45咖啡味偏nutty, 奶嘅比例剛好,和cappuccino 相比我會鍾意iced latte 多啲😚環境:4.2/5好 relaxing, 咁啱嗰日陽光好猛烈,陽光曬入嚟嘅光線剛好,好適合chill一個下午☺️服務:4/5自己自行出去落單,有水提供可以自己斟。食物:4.2/5十分推介bagel, 好難得食到咁出色、口感豐富嘅bagel🥰
天氣太熱🫠行行下真係需要搵個地方休息一下😵‍💫

✨ 🥯Smoked salmon bagel $68

Iced cappuccino $45

Iced latte $45

環境:4.2/5

服務:4/5
自己自行出去落單,有水提供可以自己斟。

食物:4.2/5
  • Smoked  salmon  bagel