2023-07-18 75 瀏覽
成日行開T.O.P都會覺得呢間餐廳門巿裝修得幾得意,今日終於都決定同朋友入去試下餐廳門口已經放左隻老虎係到,入面設計都好有心思,令人食野都食得舒服我地一人叫左一個set lunch,前菜嘅沙律有酸酸地嘅醬汁一齊食都幾開胃炸雞胡麻醬冷烏冬炸雞都可以保持都外脆內軟,炸得嚟但唔㳌油膩,麻醬配烏冬呢個組合都冇咩可以挑剔,夏天食都幾夾架泰式全日早餐呢個同平時食開嘅全日早餐有小小唔同,因為泰國嘅關係,多左炸春卷係上面,但味道真係幾好,炸得香口,而其他例如磨菇、黑松露炒蛋,薯餅都幾好味,大大嘅一盤都好快KO哂最後我哋唔夠喉,仲加左個楓糖香蕉奶蓋窩夫,份量十足,有滿滿嘅香蕉,窩夫仲係脆脆熱熱,好食😋

炸雞胡麻醬冷烏冬

泰式全日早餐