又係我又係我呢個瘋狂蟹粉🤣🦀🦀🦀人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯$138蟹肉非常豐富飽滿🦀配搭花生醬花生粒🥜口感層次更多元化~味道獨特~強烈花生醬味道🤏🏻稍為有少許喧賓奪主無左蟹味🥲,更適合熱愛花生醬朋友~食完個飯其實都有啲飽,可能花生醬真係有啲滯... haha 之後黎個慢慢切既沙律🥗🥗燒八爪魚耍你慢慢地切沙律 $128🐙八爪魚又真係幾長,大大隻,唔單止要慢慢切,仲要慢慢咬~燒得過左火,好煙煙韌韌~不過,配料醬汁就好好味,成盤沙律菜食哂🥗🥗脆炸五花腩 $128五花腩係我腦海中係超肥超多肥肉,望到就滿滿既油膩感唔想食!玩味cafe真係特別唔同,上碟個下,以為送錯餐比左塊乾煎豬扒我🫣點知原來係豬扒咁大塊嘅五花肉~一食咬落去,油脂出晒嚟,好juicy,今次真係濕哂啦,真係唔好比佢外表呃到!肥~油~真五花腩🤭🤭

又係我又係我呢個瘋狂蟹粉🤣🦀🦀🦀
人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯$138