2008-08-22
出左糧同好朋友黎食飯餐廳環境唔係好光, 再加上周圍都好寧靜, 所以氣氛好浪漫一去到, 隨服務員到左窗邊既位置坐, 因為餐廳0係成十三樓, 0係窗邊望落去個境好正然後服務員幫我地點左中間既洋蠋座, 更添浪漫既情調成個環境真係唔錯跟住揀野食, 兩個人order左三樣野鮮蝦香芒米紙卷: 覺得一般, 主要係個配搭唔太 match, 芒果味唔夠出, 成個卷唔夠凍鮮果紅咖哩燴烤鴨: 呢個就OK, 比較 special, 因為我第一次食咖喱配生果,個感覺幾新鮮, 咖喱味都幾濃, 不過配鴨肉就較奇怪, 而且D鴨肉少少"鞋"薄餅: 呢個就真好正, 夠熱而且煙靭, 點咖喱汁黎食係無得頂, 個薄餅救番唔少分~!一品煱: 呢個係將好多唔同野放落冬陰功湯底, 呢個菜無咩特別, 不過, 個冬陰功湯底唔錯一起食飯的感覺真好, 不知會否有下一次呢
餐廳環境唔係好光, 再加上周圍都好寧靜, 所以氣氛好浪漫
然後服務員幫我地點左中間既洋蠋座, 更添浪漫既情調
成個環境真係唔錯
跟住揀野食, 兩個人order左三樣野
一起食飯的感覺真好, 不知會否有下一次呢