2024-03-03
之前已經好鍾意cupping room呢間咖啡店,勁鍾意佢哋蒜蓉忌廉芝士包☺️每次去尖沙咀都會諗起,原來佢哋而家多咗好多分店法式紅酒燴牛面扁意粉 值得一讚係佢哋啲牛面肉,冇諗過佢哋整得好淋好軟熟,咬落去啖啖牛香🙇🏻♀️好好味!至於意粉方面都幾彈牙咬落去有口感。牛油果配麻辣蛋黃醬手撕雞法式可麗餅本身都比較鍾意食鹹味可麗餅,可麗餅皮有口感😁而且好香蛋味。蛋黃醬味都好香,雞肉係軟身,唔會太乾,感覺啱啱好!Tiramisu 佢地嗰件法式西多好特別,外層係少少脆切開入邊非常之軟滑,食落唔會太甜。lady finger吸收咗佢哋自家品牌咖啡味道香濃,執鞭仲有啲咖啡啫喱粒粒✨Coconut Matcha Latte嘢飲嘅分層做得好靚,三種顏色都處理得好好,飲嘅時候有椰子香,飲到最底同時又有抹茶香。New Orleans style第一次飲新奧爾良咖啡,佢嘅咖啡因比較少,所以唔使擔心瞓唔着,帶少少堅果的味道。
法式紅酒燴牛面扁意粉
牛油果配麻辣蛋黃醬手撕雞法式可麗餅