2009-05-12
朋友生日,在銅鑼灣食中菜又想坐得好D,我諗Times Square最方便又多選擇。中環間洞庭樓我試過覺得唔錯,Times Square呢間環境餐具幾靚,女仔多數都會鐘意。 麻辣海哲 唔麻又唔辣。醉雞 味道都唔錯左中棠蝦球 味道好好,不過真係唔夠辣麻婆豆腐 豆腐好滑,個汁又好味又香,送飯一流!不過又係唔夠辣!豆酥魚 每人一件,魚肉嫩滑,豆酥蓉好香口,好好味,不過女仔可能嫌"滯"北京填鴨 唔會好肥,片得夠薄,不過個薄餅可能失手,太厚太硬啦!蒜容粉絲津白 食第一啖已經覺得好似食緊蒜容粉絲蒸扇背,味道唔係唔好,不過感覺怪怪雲腿百頁 雲腿都OK,百頁普普通通啦。總括黎講食物都有番咁上下水準,不過我幫襯當日起菜真係超慢,人手嚴重不足。想加order加熱水舉極手都冇人應,又或者應完都冇人跟進。服務同一般美心集團酒樓差幾班!我地一行九個人女多男少,當日AE白金咭有七五折,酒水茶錢冇折,埋單$1250。
麻辣海哲 唔麻又唔辣。
醉雞 味道都唔錯
左中棠蝦球 味道好好,不過真係唔夠辣
雲腿百頁 雲腿都OK,百頁普普通通啦。