慕名而來係打卡嘅好地方少少坐得舒服,但係食物一般!性價比唔高!環境有少少特色係靚嘅!午餐叫咗一個豬架賣相非常之好有沙律同薯條,但係豬本身非常之乾同嚡!我哋兩個都比較細食,但係都完全唔飽!另外叫咗一份油封鴨腿窩夫!賣相都係非常之好,但係嗰個油封鴨腿完全係好似烚嘅一樣,只係表面用火槍燒一燒!午餐就確實有啲失望,普通一間西餐廳差唔多!我覺得應該係食下午茶甜品飲返杯咖啡或茶會比較適合!見到佢個英式鬆餅好似好吸引,所以叫咗一份英式鬆餅同埋特色咖啡玫瑰latte唔錯,同埋黑糖薑latte! 鬆餅都鬆脆好食,只係覺得果jam及奶油可以多一點!兩杯咖啡無論相同味道都非常之好!所以我係會推薦大家嚟食下午茶閨蜜或者朋友小聚一下!

午餐就確實有啲失望,普通一間西餐廳差唔多!

所以我係會推薦大家嚟食下午茶閨蜜或者朋友小聚一下!