餐廳: 米子
資訊:

2018-02-15 1019 瀏覽
想食菜,  想開下胃,  如果身邊有間越南菜即刻出現實在係好~~~極!未食過依間餐廳, 睇個外表好似都唔錯!叫左(其中)最鍾意既既馬拉盞時菜,  扎肉撈濛, 豬扒湯濛個菜係完美既~~夠味道, 少少香口, 唔會太油或者重口至於朋友食既湯濛都唔差!  偷食左佢幾舊豬扒xd至於個撈濛就不過不失啦,  始終唔及以前喺鰂魚涌返工放LUNCH個啲咁好食仲有好似唔係間間餐廳都識整個啲撈濛汁~~~!  嗌左杯  藍天空個名真係改得令人好想落單......LOL  名字的重要性係藍苺為主,酸酸地幾開胃不過睇個馬拉盞菜同湯濛同個豬扒, 都覺得佢係有質素既一類越南菜!
未食過依間餐廳, 睇個外表好似都唔錯!

叫左(其中)最鍾意既既馬拉盞時菜,  扎肉撈濛, 豬扒湯濛

個菜係完美既~~夠味道, 少少香口, 唔會太油或者重口
至於朋友食既湯濛都唔差!  偷食左佢幾舊豬扒xd

仲有好似唔係間間餐廳都識整個啲撈濛汁~~~!

嗌左杯  藍天空
藍天空
個名真係改得令人好想落單......LOL  名字的重要性
係藍苺為主,酸酸地幾開胃

2018-02-11
5 分鐘 (堂食)
藍天空
  • 豬扒湯濛