2024-03-21 96 瀏覽
早前 airside 呢個新商場開幕,就特登去睇吓有啲咩嘢食,輾轉之間就選擇咗呢間西餐廳。一入到去就已經發現個環境相當好,間餐廳係半開放式,好開揚,枱與枱中間有一定距離,侍應服務態度亦都好好,有時甚至過分熱情。個Menu都係典型嘅西餐廳Menu,包括有前菜、小、薄、意、特色食物等等。嗰個人推薦佢個生蠔拼盤同生牛肉他他。一開始見到個生牛肉他,都有啲震驚,因為其實我係第一次食生牛肉他他,但係個味道係非常之好。至於生蠔配埋特色醬料,係非常鮮甜,一啲腥臭味都冇。我哋嗰日兩個人,唔算嗌咗好多嘢都$1000以上埋單,所以呢間餐廳屬於典型貴價但又唔太飽嘅西餐廳。不過我個人都覺得性價比可以接受,因為啲食物水準真係頗高。

生蠔
生蠔