2020-03-22
依間餐廳幾特別,有得玩golf之餘食野嘅環境仲好chill,全部都係梳化椅,坐得好舒服。 嘢食選擇都好多,而dinner set 仲係買一送一,都幾化算。叫左兩個餐,分別係香煎鱸魚配臘腸牛油汁($398)同輕煎安格斯西冷配特濃紅酒汁($398)。個餐包埋牛油果西柚沙律,雖然原本覺得好似唔係好夾咁但係食落都幾好食!令到個沙律唔會太單調。另外仲加多左個前菜,阿拉斯加蟹餅配芒果莎莎($68),蟹肉味好出,配少少酸嘅芒果莎莎幾夾。主菜方面,兩款都好好食!個西冷叫左medium,真係煮得岩岩好,好juicy好好咬,同個紅酒汁都好match。個爐魚煎到塊皮脆但肉就好滑,本身已經有少少調味,配埋個牛油汁好正最後甜品揀咗朱古力brownies,偏甜但都係正常水準!依間餐廳可以坐低慢慢同朋友傾偈,而且食物質素真係幾高,值得去!