2023-05-19
2005 瀏覽
食物質素整體不錯 , 凍海鮮有蟹腳龍蝦同鮑魚 , 蟹腳幾鮮甜 ,龍蝦亦尚算不錯 , 鮑魚比較淡 扒類有羊架及燒肉眼 , 冇過熟 , 肉質夠嫩 . 熟食有牛胸肉 , 豬鞍, 辣子蝦 , 椒鹽鮮魷 , 炸軟殼蟹 , 咖哩, 螺片時菜 , 炒飯同墨汁意粉等 , 雖然選擇唔算多 , 但亦唔係濫竽充數 . 燒味有叉燒 , 燒肉 , 尤其燒肉皮脆肉嫩 , 五層肥瘦相間 , 相當有質素亦有海南雞 , 但海南雞唔算突出 , 另外黑豉油略帶苦味 , 唔太建議甜品主打有文華1963芝士蛋糕 , 如果買既話一底就$978 , 呢度可以任食 但最差既就係水果類 , 得一款水果沙律 , 西瓜密瓜哈蜜瓜菠蘿四款撈埋一齊 味道混合埋一齊唔太好 , 而且又d蓉蓉爛爛 , 個人覺得如果可以分開俾人夾會好d環境比較暗同安靜 , 座位唔算多 , 所以人唔多 , 亦唔洗排隊拎食物 , 侍應服務有禮
扒類有羊架及燒肉眼 , 冇過熟 , 肉質夠嫩 .