2020-04-13 2532 瀏覽
想遠離市區搵個少人D既地方 , 所以就到左CYBERPORT 行左一下 晚飯時間一直諗緊食廣場果間日本野定呢間 , 但睇openrice評價呢間好高 , 於是就黎試一試講真, 真係抱住好期待既心情去試當晚既客人唔算多 , 加埋我得4台, 以外國人為主環境OK , 我地靠窗邊坐 , 所以全程都係靠一個好高既射燈照落黎打開餐牌 , 個價錢係比出面既貴D, 但一心諗住好好食就無所謂啦!我地叫左一個刺身拼盤 (無影到, OK正常)另外再叫左特上壽司拼盤。其實壽司唔算好差 , 但一D都唔特別, 同埋無特別超級新鮮。咁多件就係件拖羅係出較出色, 就咁睇落去都見到有油脂。係OK! 其他就真係不過不失。但呢個價錢係真係比環境然後再叫左個鰻魚。好普通既日式鰻魚。um ..就係好普通 無咩特別評價食到呢到我地都知會唔飽嫁啦 , 但由於食左三樣野都真係幾失望但都想試下甜品啦甜品係Raspberry & Yuzu Cappuccino ,  酸酸地 , 下面就好似D鬆餅咁整成既正方形襯埋一齊食都OK總括啦 , 同網上既評價真係兩回事 , 唔算好差 , 但真係講唔上好好我見D好評價都係食lunch , 但我係d
講真, 真係抱住好期待既心情去試
當晚既客人唔算多 , 加埋我得4台, 以外國人為主

我地叫左一個刺身拼盤 (無影到, OK正常)

另外再叫左特上壽司拼盤。
其他就真係不過不失。但呢個價錢係真係比環境

但都想試下甜品

襯埋一齊食都OK

我見D好評價都係食lunch , 但我係dinner ,可能有D唔同
但如果你想搵個環境係幽靜既 , 呢到好岩你

BTW , 唔知係咪住窗邊 , 有蚊咬
特上壽司拼盤
鰻魚