2021-05-29 3558 瀏覽
🇭🇰Santorini Greek Taverna·呢間我好耐之前黎食過既 我記得佢既比較普通 今次再黎就嗌左D希臘D既野食 今次水準就唔錯啦😌😌·chicken souvlaki $140 l seafood risotto $120佢lunch set仲包湯 甜品同埋野飲 超級豐富 佢個西蘭花湯真係好足料 而且超級熱辣辣 味道唔錯🥦佢個雞肉串燒都唔會太乾 配佢個乳酪醬幾好味 佢個pita bread有稍微烘過都幾好味既 係個薯條淋左少少😂😂之後個risotto都幾有驚喜 佢入面超多海鮮 而且全部好新鮮 尤其係佢個蜆好鮮甜 個魷魚都煮到岩岩好 不過佢呢個risotto就偏濕少少 唔係好似義大利個隻🤔佢個甜品我就覺得有D太甜啦 我地個日食既係朱古力pudding 佢甜到有D漏 不過佢地都幾好 就算只係lunch佢地都願意比蠟燭 開心🥰·#rbyeat#rby西餐#rby灣仔 #rby中環·📍灣仔皇后大道東202號QRE Plaza 5樓📍中環蘇豪伊利近街51號伊利閣地舖
🇭🇰Santorini Greek Taverna
chicken souvlaki