2020-09-14
網上訂位有75折. 於是請咗假帶爸爸媽媽嚟飲茶. 入到嚟已經覺得怪, 點解唔係帶我地去平時食TEA SET個方向既? 原來係帶咗我地去間大房. 入到房已經坐滿咗幾枱人. 坐低後望下張枱. 摺枱嚟既^^". waitress跟手放低咗個中間濕咗既白信封比我放口罩...... 我嗰刻既感覺係, 我係咪去咗美心酒樓. 既然嚟到, 就唔好諗咁多. 安心點野食啦. 但點完之後. 揾個人都難. 個房加埋我地應該都有成6枱. 但就得一個小妹妹係度serve. 搞到我都唔好意思吹佢. 幾經辛苦總於多個男既入嚟先可以叫住佢落單. 食物方面, 無乜特別想提, 就係美心酒樓水準, 只可以講唔難食. 但亦無咩驚喜. 不過你係比緊酒店既價錢 雖然之前食過幾次天外天既TEA SET都唔錯. 但今次既點心經驗真心差. 如果你話比我聽我係係茶樓飲緊茶既, 我會接受到叫極都無人, 全程零服務既水平. 但唔係係酒店掛^^"