2021-04-06
好耐都冇去感受下人哋開心嘅氣氛今次終於有機會嚟你間餐廳試吓佢嘅食Roast beef Japanese rice $150朋友成日同我講話呢間嘅牛肉飯好好食咁我當然要試吓呢個飯係咪真係好食個汁加埋落去個牛肉飯一齊食,牛肉肉質好香好好食,就連對面平時唔食牛嘅人都表示呢個牛好好食Gragnano spaghetti $140一嚟到佢個賣相已經唔差,二想唔到佢個味道香得來又好食,開頭我本身對呢個意粉冇乜期望,因為黑蒜我真係麻麻哋,但食落去又真係有黑蒜得來又唔會話濃到食唔到,再加埋上面嘅芝士一齊食簡直係完美👍👍👍Mocktail-blueberry fizz $55 🍸今次我竟然唔係飲酒,飲落去幾香莓味,一啲都唔藥水👍Block 1A The Lane-Chardonnay $150 🍸呢個白酒啱晒我,因為我本身唔鍾意飲甜嘅,第一次喺外面叫白酒飲,唔錯夜晚環境氣氛好好,而且都好多人,個個都好興奮好開心好熱鬧
今次終於有機會嚟你間餐廳試吓佢嘅食
Roast beef Japanese rice $150
朋友成日同我講話呢間嘅牛肉飯好好食
咁我當然要試吓呢個飯係咪真係好食
Gragnano spaghetti $140
Mocktail-blueberry fizz $55 🍸
今次我竟然唔係飲酒,飲落去幾香莓味,一啲都唔藥水👍
夜晚環境氣氛好好,而且都好多人,個個都好興奮好開心好熱鬧