2021-08-06 51 瀏覽
網上訂座賞積分, 我約左老公同朋友一共3人 , 我到場先入座 , 有D口渴所以問侍應要水 ,  轉頭侍應拎支玻璃水樽來問要唔要呢款水?  我話要....但原來要計錢 , 所以唔要了......等齊人就叫套餐 ,  我留意隔離枱食緊威靈頓牛柳 ,  個外型好特別所以叫 ,  我老公叫羊架 , 朋友叫豬鞍架 , 餐湯龍蝦湯話好濃味 , 牛肝菌忌廉湯好滑 , 有多士伴湯好香口 , 法國鵝肝正..... 威靈頓牛柳個酥皮外皮連埋牛柳食好香口.... 好有咬口.....老公要我嚐一口羊架 , 始終有D蘇味, 我接受唔到 , 朋友既豬鞍架都好味......我地要一碟芝士薯條 , 原本有個德國腸加薯條既小食拼盤 , 但係驚太飽食唔晒 , 所以只叫芝士薯條.....點知唔夠喉....餐後侍應話跟餐有雪糕 ,  係自家製既開心果雪糕 ,  不過size基本係日式放題附送既雪米糍咁大粒 總括個餐滿意 芋

總括個餐滿意

干邑龍蝦湯