2023-06-21
同老公去咗食韓國嘢,係兆萬中心11 樓,好近我哋食完返去工作。Weekday 平日去食Lunch 好抵有全單7折優惠👍🏻💛紫菜手抓飯💛呢個飯可以自己搓,老公負責搓整得都唔錯呀個飯質地啱啱好又粒粒分明,塊芝士係精粹,加入去D飯暖暖的到漸溶後,個飯團咬落去好香好好味。💛八爪魚沙律💛我好鍾意食八爪魚,呢個沙律八爪魚好多,沙律個汁幾好味,吃完好開胃。💛陸軍部隊鍋(牛肉)💛因為老公想清清地,我哋揀咗醬油味湯底呢個鍋材料都豐富,除咗最上面有好多燒牛肉,仲有幾款唔同嘅菇類,韓式年糕、蘿蔔、蛋豆腐等,最後仲加配個辛辣麵,食完超級滿足☺️💚飲品:💚🍹蝶豆花青瓜梳打🍹玫瑰蜜桃果茶杯梳打顏色超級靚,飲落去幾好飲有好香嘅青瓜味又唔會太甜。其實佢哋個Menu有好多選擇,我哋好多樣嘢都想試但無奈肚皮有限😜我之前同朋友來食過佢地炸雞都好正,同埋好掛住佢哋個甜品雪冰,不過今日去時未有供應,唯有下次再來食啦😉
Weekday 平日去食Lunch 好抵有全單7折優惠👍🏻
💛紫菜手抓飯💛
呢個飯可以自己搓,老公負責搓整得都唔錯呀
💛八爪魚沙律💛
💛陸軍部隊鍋(牛肉)💛
因為老公想清清地,我哋揀咗醬油味湯底
💚飲品:💚
🍹蝶豆花青瓜梳打
🍹玫瑰蜜桃果茶
杯梳打顏色超級靚,飲落去幾好飲有好香嘅青瓜味又唔會太甜。