2020-02-02 345 瀏覽
今日難得男朋友陪我出旺角行街,就諗住搵間好既餐廳請佢食好西係open rice 到見到依間居酒屋既食評都唔錯,就諗住試下啦入面環境好唔錯!枱與枱之間都有足夠位置,唔洗驚會聽到哂格離枱講咩點可以唔叫番一杯清酒!我平時都唔係好飲清酒,但依個係易入口既我地走既時候先見到佢個任飲plan! 下次再泥一定要試下挪威三文魚就係我地叫既前菜,估唔到份量都幾多!而且三文魚好鮮甜,加埋d魚子同埋洋蔥,俾到多層既口感!跟住我地叫左個申子飯,打起左既蛋泡令到個飯既口感好特別,口感好滑。而且並無想像中既油膩感跟住就到我次次見到都會叫既玉子個蛋係滑既,而且加埋d source 無得頂呀最後泥到既就係依個吉列豚肉,配埋蘋果蓉係一個新既嘗試!蘋果蓉去左吉列豚肉既油膩!仲有兩個醬俾你簡Tim
今日難得男朋友陪我出旺角行街,就諗住搵間好既餐廳請佢食好西

我地走既時候先見到佢個任飲plan! 下次再泥一定要試下

申子飯

蓬鬆玉子

跟住就到我次次見到都會叫既玉子
個蛋係滑既,而且加埋d source
無得頂呀

吉列豚肉配蘋果蓉