餐廳: 陶源中菜
資訊:

2023-01-15 296 瀏覽
好耐冇食中菜,今晚嚟康城呢間中式酒樓同長輩提前食團年飯🥰 老牌酒樓質素有保證,見分店新開冇耐,裝修奢華有品味,坐得非常舒適👍店員貼心服務,令人感覺賓至如歸😃🌟金陵片皮鴨$298本身係片皮鴨愛好者,見隔離枱食緊,即刻試埋一份,果然有驚喜😃 賣相吸引,外皮烤到金黃色😍 店員姐姐即場切,見到肉質juicy唔乾身,配料有甜麵醬,京蔥,青瓜,餅皮仲有蒸籠暖住好貼心🫶🏻 急不及待整一份嘆下先,一入口油香四溢,餅皮厚薄適中,口感煙韌,真係好正😆🌟發財好市大利$228農曆新年快到,當然要應下節嗌咗份發財好市大利氹吓長輩開心😆 大大份性價比高,蠔豉髮菜都好高質,夠味又唔會過咸,值得推介🫶🏻🌟茶位$15/位

🌟金陵片皮鴨$298

🌟發財好市大利$228