估唔到係荔枝角都有間吸引使咁高質嘅食西餐飲咖啡嘅地方💕呢間餐廳位於荔枝角地鐵站附近,喺工廠區入邊,雖然開設咗喺工廠區,但係入邊環境同裝修係非常之靚同優美。咁靚嘅餐廳,食嘢嘅心情都特別好!今次試咗個2個lunch set💕英式炸魚薯條,炸魚非常鬆脆可口💕同埋食物份量都非常足夠!大大份!配上啲他他牆!口感豐富,非常滿足到味蕾!平時出邊食嘅豬扒,一係好乾身,一係就好嚡濕濕。但呢間嘅豬扒非常之皮脆肉嫩!食落去啲肉質係軟綿綿,口感好好!我本人係唔鍾意食玉桂味嘅嘢,但係呢度配上肉眼扒係完全冇違和感!非常好味!另外值得一提嘅就係呢度跟set嘅餐湯,今日係食蕃茄湯,蕃茄湯非常之新鮮!好Juice嘅鮮蕃茄味!🤣成個環境氣氛好好,食飯有一個好好嘅體驗💕
估唔到係荔枝角都有間吸引使咁高質嘅食西餐飲咖啡嘅地方💕
今次試咗個2個lunch set💕

成個環境氣氛好好,食飯有一個好好嘅體驗💕
2024-08-27