2024-08-16 456 瀏覽
朋友推薦呢間Carver,今日食完覺得完全冇介紹錯,絕對有下一次!先講環境,開揚又坐得舒服,裝潢精緻,美食再配襯呢個格局,高級呢😳而且服務態度非常之好,絕對有賓至如歸嘅感覺!點了3 courses set Lunch❣️ CARVER凱撒沙律配大蝦🍤同出面嗰啲有唔同,呢度加左白提魚,煙肉,麵包粒更係大蒜油封過,口感同味道都豐富好多👍🏻❣️ 尖吻鱸魚柳,肉質細嫩鮮味,而且廚師烹調恰到好處,保留咗魚肉嘅原汁原味,搭配菠菜同蘑菇🍄‍🟫增添豐富口感,而番茄醬汁更加係畫龍點睛🤤❣️ 抹茶紅豆麻糬撻,造型一流,色彩豐富,絕對可以打卡able😊抹茶味濃郁醇厚,同紅豆完美結合,不會過甜過漏,配上香緹鮮奶油同自製麻糬,perfect match! 強烈推薦給所有喜歡食甜點嘅朋友😳

點了3 courses set Lunch

2024-08-15