2016-03-15 95 瀏覽
厚福街多甜品 呢間門口細細5留心都5知有間新餐廳 叫小蟻人甜品西餐 個名幾有卓頭xD 不過一心想食甜品 但又賣西餐 又賣甜品 5知甜品專5專業 同朋友猶豫左陣 就試下啦一落去環境優美 仲接手有服務員服務 唔錯 朋友叫左個草莓窩夫 唔覺得有草莓味 反而個吉士醬配個窩夫好食 吉士又滑又香又重味 變左主角 而草莓雪糕帶酸左小小 草莓都係偏酸d 窩夫都算脆 還可以我叫左芒果拿破侖堅係好野 塊皮好脆 入口鬆散 仲重牛油味 再加上主角吉士 芒果又5酸 整體呢個可達滿分 賣68蚊都5係冇理由既.. 不過平多3蚊就好喇芒果糯米糍亦好正 個皮鬆軟得黎有口感 食得出係人手整 厚度控制得好好 芒果又甜 有酒店級水準一餐喜出望外既宵夜
一落去環境優美 仲接手有服務員服務 唔錯

朋友叫左個草莓窩夫 唔覺得有草莓味

一餐喜出望外既宵夜

2016-03-14
$100 (宵夜)