2015-04-26 155 瀏覽
放學之後同朋友去大圍食炸雞,經過好多間甜品店 就好想食..咁買完炸雞之後就行下 睇下食邊間甜品店啦 原先想試下小紅帽既 不過經過呢間見到menu d野幾岩心水 又幾平咁 就入左去試喇開頭去俾既位有好多烏蠅仔 所以調返左靠近冷氣朋友點左個綠茶心太軟配朱古力雪糕 我點左凍椰皇燉奶 本身超級唔鍾意椰子 不過以為會淡淡地既椰子味 所以試下黎到食幾啖 幾好味咁 有淡淡地既椰子味 不過越食得多 d椰子味越濃 食到就黎想嘔 所以無再食呢個我會推介俾鍾意椰子既朋友們講番我朋友個綠茶心太軟配朱古力雪糕我本身唔食綠茶 所以無試到個心太軟,不過聽朋友講 個心太軟甜左d 不過都ok 朱古力雪糕唔使講 超好味 佢用果隻牌子前幾年都有食開 勁濃朱古力味 仲有朱古力碎😋見未食夠 我朋友食左個香蕉唔知乜野卷 我就食左個香蕉班戟 我無食個香蕉唔知咩卷 唔評論 我個香蕉班戟 超級超級好味 甜味夠 唔會太甜 d cream配合得好好 份量岩岩好 唔多講 總之超讚最後 朋友頂唔順 嗌多左個香蕉班戟 一齊share食
開頭去俾既位有好多烏蠅仔 所以調返左靠近冷氣
呢個我會推介俾鍾意椰子既朋友們
講番我朋友個綠茶心太軟配朱古力雪糕
佢用果隻牌子前幾年都有食開 勁濃朱古力味 仲有朱古力碎😋
最後 朋友頂唔順 嗌多左個香蕉班戟 一齊share食
5 分鐘 (堂食)
  • 香蕉班戟