2022-10-06 43 瀏覽
今日係相識37週年紀念日💐已經安排曬好節目,一早起身就去咗酒樓飲茶🫖,飲完茶就去咗廸士玩,玩得好開心🤗然後去尖沙咀shopping 🎁,買咗好多禮物🥰,行到夜晚,早前Book咗太子長沙灣道一間Project B 食晚餐🍴間餐廳好有情調好靚👍🏻👍🏻👍🏻我哋叫咗軟殼蟹🦀雜菌忌廉意大利飯,炸蝦🍤南瓜忌廉意大利飯,嘉路連州燒美國豬背骨,飲品就係Pineapple 🍍 Juices, 我至愛凍Mocha 🥰軟殼蟹🦀雜菌意大利飯軟殼蟹🦀好大隻,好酥脆好鮮甜😋配埋雜菌意大利飯更有層次🤗 好creamy !好好味!大家不妨一試炸蝦🦐南瓜忌廉意大利飯炸蝦脆卜卜好好味🥰配埋南瓜忌廉意大利飯一D都唔漏,飯入面有菇同三色椒,洋蔥仲好豐富添!真係好食到唔停得口😋😋😋加路連州燒美國豬背骨賣相相當吸引🤩🤩外脆內軟,一D都勒配埋醬汁一齊食好 juicy好味到難以形容🤩🤩🤩Pineapple 🍍 Juices菠蘿味好香,但又唔會太甜,好好飲👍🏻👍🏻👍🏻Mocha朱古力咖啡加埋上面嘅香滑忌廉,超好飲,又香滑,又唔漏!真係perfect⭐⭐⭐

, 我至愛凍Mocha 🥰
軟殼蟹🦀雜菌意大利飯

軟殼蟹🦀好大隻,好酥脆好鮮甜😋

炸蝦🦐南瓜忌廉意大利飯

加路連州燒美國豬背骨

賣相相當吸引🤩🤩

Pineapple 🍍 Juices

菠蘿味好香,但又唔會太甜,好好飲👍🏻👍🏻👍🏻

Mocha

朱古力咖啡加埋上面嘅香滑忌廉,
超好飲,又香滑,又唔漏!
真係perfect⭐⭐⭐