2023-09-15 93 瀏覽
【尖沙咀•Gram cafe & pancakes】ππππππππππππππππππππππππππππππ來自大阪既日式甜品店 有花冰、pancake、多士、蛋糕等選擇🌻|超人氣招牌梳乎厘班戟|HKD 138呢間梳乎厘班戟真係好正!佢哋嘅鬆軟底同埋入口即溶嘅口感真係好好食。每一口咬落去都好有層次感,唔止係一種味道。啲班戟裡面夾咗好多蛋同芝士,做到每一口都好濃郁好滋味。真係叫人回味無窮,每次經過嗰度都忍唔住要停落黎買返幾個食。絕對係一個必試嘅好味道!🌼|意大利芝士蛋糕班戟|HKD 118真係唔得了!呢款班戟有獨特嘅芝士味道同蛋糕質地,真係一種絕妙嘅組合。蛋糕底鬆軟,配上滑溜溜嘅芝士,一口咬落真係鮮美無比。而且個芝士味非常濃郁,好容易令人上癮,真係一試難忘!我都好中意同朋友去食返一次,絕對值得推薦!餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 282✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#尖沙咀美食 #Gram cafe & pancakes #web3尖沙咀Gram cafe & pancakes尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408號舖
【尖沙咀•Gram cafe & pancakes】

🌻|超人氣招牌梳乎厘班戟|HKD 138