2024-10-24
今次我嚟到一間銅鑼灣嘅人氣日式餐廳,真係唔可以錯過佢哋嘅招牌菜式!💓🥳已經食過好多次成日都有好多餐牌嘅更新呢一點好正🥳黃咖喱白露蟹肉蛋包飯蛋皮滑溜溜,包住香濃嘅白露蟹肉,黃咖喱嘅味道又香又濃,每一口都好滿足✨🔥焦糖洋蔥鳥取和牛漢堡配薯條呢個漢堡簡直係一個驚喜!😆焦糖洋蔥嘅甜味同鳥取和牛嘅鮮嫩肉質完美結合,咬落去口感超級豐富!薯條炸得金黃香脆,都好好味😍雞皮餃子本身想試吓其他小食嘅🤣但最後都係揀咗雞皮餃子啊🥟因為試過幾次呢一款真係超級好食👏🏻桂花烏龍布甸戚風蛋糕盛合成個擺盤好靚🫶🏻除咗戚風蛋糕同埋布甸之外,周圍都仲有好多焦糖餅碎同埋杏仁😁配合住兩款甜品咁食,味道更加豐富🌹戚風蛋糕鬆軟,桂花烏龍味道好重🩷布甸都好滑,成個甜品好豐富☺️總括來講,呢間餐廳嘅菜式真係好值得一試!無論係主菜定甜品,都能夠俘虜你嘅味蕾,絕對會再嚟!( ˊᵕˋ*)
黃咖喱白露蟹肉蛋包飯
焦糖洋蔥鳥取和牛漢堡配薯條