餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2019-07-25 919 瀏覽
五個老友記聚首一堂,慶祝老友生日,😁😁就去了將軍澳翡翠拉麵小籠包食下午,這裏地方很大,環境也很舒適,一啲都唔覺得嘈雜 ,坐落又夠舒服冷氣又夠,佈置唔錯好適合三五知己,特別我哋班太太飲茶傾計吹吹水,老友生日,我哋知佢鍾意食小籠包多過壽包😂就選擇來呢一間食佢嘅出名小籠包。今日壽星婆點菜話事😂😂雪菜蝦仁炒飯,上海排骨拉麵,四川擔擔拉麵,當然一定要點上海小籠包喇,再加上海生煎包,蘿蔔絲酥餅,雞絲粉皮等等,飲品就豆漿5杯,飲勝🍵🍵🍵🍵🍵😂😂雪菜蝦仁炒飯 雪菜爽口配埋蝦仁不覺肥膩感👍上海排骨拉麵 以前排骨係用豬扒㗎 呢間竟然係用骨排😋炸得香口👍好貴呀四川擔擔拉麵 味道比較鹹微辣上海小籠包 主角出場呀皮薄餡靚真係唔使講啦 肉汁滲出嚟好嫩滑上海生煎包起初以為會滲啲肉汁出嚟原來裏面是乾蒸蒸😂 蘿蔔絲酥皮 蘿蔔味濃熱辣辣雞絲粉皮 外貌吸引 食落一般

今日壽星婆點菜話事😂😂

雪菜蝦仁炒飯