2023-07-07
為食妹同好姊妹👧🏻食生日飯我同我best friend 只差2日生日🎂今年我地就搵左間有又好西食又有酒飲既餐廳🍴呢到有各式各樣既酒都一定有🥃仲有得唱K嫁🎤🔸香煎鵝肝多士鵝肝入口即化😍煎得好香呀!一放入口d油脂就湧還岀黎咁,配上脆卜卜既多士十分夾🔸千島醬蟹肉海鮮薄餅🍕Pizza 皮又薄又脆,好多料係入面,唔會醬多料小,配上千島醬食唔錯👍🏻🔸美國頂級牛小排牛小排肉質夠曬嫩滑,外面煎到乾身,但都保持到佢內層既肉質嫩滑,熟度岩岩好🔸德國火焰鹹豬手伴酸椰菜記得上呢個菜前準備相機📷大大隻鹹豬手係你面前點火,場面好壯觀嫁🤭影好店員會幫你切返開,份量都幾多嫁,外皮好香脆,肉質鮮嫩多汁,鹹豬手本身都係比較偏鹹,所以一啖酒,一啖豬手,完美嘅配搭🔸白酒忌廉煮藍青口煮得夠晒入味,青口完全冇雪味,平時好多地方都會煮到好多雪臭味,佢又唔會👍🏻👍🏻🔸特濃綠茶心太軟我預早左幾日同店員講到時要畫畫嫁🫣超級靚嘅畫工呀🫶🏼平時朱古力味就食得多,第一次食綠茶心太軟😍綠茶味唔算好濃,但都仲有流心嘅效果☺️🔸Love Story🍸自已就唔太飲酒,所以都會飲d比較容易入口,偏甜既,Love Story 果味都比較重既,好適合女性飲🍸
我同我best friend 只差2日生日🎂
🔸特濃綠茶心太軟
我預早左幾日同店員講到時要畫畫嫁🫣超級靚嘅畫工呀🫶🏼
🔸Love Story🍸
🔸Around The World🍸
酒味就會比較重,唔識飲酒嘅飲呢個就要小心啲,夾左菠蘿,橙汁,石榴嘅味道,唔係成日飲酒嘅唔好叫呢杯呀🫣