餐廳: Homeland (彌敦道)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-10-21 454 瀏覽
呢度儀式感滿滿,環境靚、價錢合理,最重要仲有甜品畫碟服務,真心超靚🤩🤩店員仲親切幫我地影即影即有❤️Menu選擇非常多,最後揀左Pizza二人餐再加啲小食😋套餐包餐湯麵包飲品同兩個主食,非常滿足☺️招牌明太子海鮮薄餅薄餅口感酥脆,以明太子和海鮮為主要材料,明太子的鹹香與海鮮的鮮味非常夾,令人食到停唔到口😋黑松露野菌燉飯米飯煮得恰到好處,順滑而不黏,搭配野菌的口感,讓人感受到豐富的層次感。而且黑松露的獨特香氣與野菌的鮮味相互融合,令人食到停唔到芝士焗香蒜西蘭花西蘭花🥦搭配香蒜和芝士,以焗嘅方式製作,令整道菜更加美味😋秘製醬料酥炸雞翼(蜂蜜柚子味)雞翼外層金黃酥脆,肉質鮮嫩,蜂蜜的甜與柚子的清香,增添了獨特的風味,讓人難以抗拒🤤美國安格斯牛肉漢堡配薯條好巨型嘅漢堡,見到已經流晒口水🤤漢堡肉餅多汁,搭配新鮮的生菜和番茄,口感豐富,最正係芝士洋蔥🧅令漢堡更吸引🤩伴碟嘅薯條外脆內軟,好岩我口味😍開心果巴斯克奶蓋芝士蛋糕最近好興開心果,我都揀左呢個味嘅巴斯克蛋糕🍰口感綿密順滑,開心果的顆粒增添了口感的層次感☺️講返個量碟服務,朋友好鍾意❤️Melody嘅圖案,真係好靚👍海鹽抹茶芝士奶蓋奶蓋順滑,搭配清新的

招牌明太子海鮮薄餅
黑松露野菌燉飯

芝士焗香蒜西蘭花
西蘭花🥦搭配香蒜和芝士,以焗嘅方式製作,令整道菜更加美味😋

秘製醬料酥炸雞翼(蜂蜜柚子味)

美國安格斯牛肉漢堡配薯條

開心果巴斯克奶蓋芝士蛋糕

海鹽抹茶芝士奶蓋
奶蓋順滑,搭配清新的抹茶底,形成了完美的對比。海鹽的鹹味與奶蓋的甜味相得益彰,令飲品充滿了層次感,十分解渴☺️

凍茉莉綠茶(無糖)
冰涼的茉莉綠茶清爽可口,讓人感到精神焕發。
茉莉花的香氣與綠茶的清新相互融合,帶來一種清新的口感☺️
記得提早book定

2024-10-11