2024-09-14
依家生日買一個大蛋糕就食唔晒㗎啦,咁啱要去Party Room玩行去搭鐵嘅時候見到呢呢間餅店啲蛋糕好靚😍仲好有特色見到隻燒豬蛋糕😝呢個月份係Lisba同我嘅生日,一個大蛋糕就一定食唔晒啦,所以就叫咗兩件好似藝術品咁靚嘅手工慕絲撻意思意思🤤🍓 士多啤梨杏仁慕絲撻老實講,我係見到呢一個士多啤梨慕絲撻好靚又夠Fresh而行過嚟呢間餅店,由於Lisboy好鍾意食士多啤梨🍓所以二話不說揀咗呢個慕斯撻俾佢🤤估唔到士多啤梨香甜,啲慕斯又順滑好味! 🍋 青檸慕絲達克瓦茲撻話說呢度嘅慕絲撻件件都好靚😍好精緻,除咗eyes-catching嘅士多啤梨🍓我都比呢件綠色嘅青檸慕絲撻吸引住,入口酸酸甜甜,視覺同味覺一樣咁完美!佢哋仲有好有特色嘅夾心可頌波同埋手工曲奇,下次嚟一定要試吓!店員仲好貼心咁樣俾咗支生日蠟燭我哋慶祝生日🎂仲提我哋嚟緊會搬去K-11 ART MALL GROUND FLOOR🤪方便好多!
🍓 士多啤梨杏仁慕絲撻
🍋 青檸慕絲達克瓦茲撻