2019-08-21
今日到朋友生日,4人行搵左間有令景既日本餐廳慶祝,7時入座,安排左坐卡位,好有私人空間感,最岩一班朋友聚聚舊。值得一題,呢間staff 既服務態度真係一流,前所未有,由於我地坐既位比較偏僻,員工每隔10幾分鐘就會過黎望下,睇下有咩可以幫忙,茶涼左又會自動幫我地換杯熱既,好窩心。由於我地班姐妹好耐冇聚舊,7點一食就食到10點幾,走既時候先發現原來我地係最後一檯客,我地離開餐廳,佢地就落閘了,原來係等緊我地收工,但員工全程十分有禮貌,笑容100分,冇催過我地,埋完單仲幫我地添水。山葵8爪魚,好新鮮,但份量太少失望,燒得太乾,好硬蟹肉茶碗蒸,蛋好滑👍🏻 有入口即溶壽司12貫,普通,唔值$500辣味鐵板雞,味道好出色,從未食過咁彈牙咁爽口嘅雞,推介👍🏻吉列免治熊本黑毛和牛,呢個一定一定要試, 外脆內軟,啖啖牛肉味,Menu冇㗎,要同職員講魚鮫,好一般和牛蒜香炒飯,d飯有d爛,本人比較鍾意一粒粒硬身嘅炒飯,呢個比較適合鍾意食軟飯嘅朋友🤣🤣
山葵8爪魚,好新鮮,但份量太少
失望,燒得太乾,好硬
蟹肉茶碗蒸,蛋好滑👍🏻 有入口即溶
壽司12貫,普通,唔值$500
辣味鐵板雞,味道好出色,從未食過咁彈牙咁爽口嘅雞,推介👍🏻
魚鮫,好一般