2014-10-06 2894 瀏覽
朋友生日,朋友是啤酒豬手愛好者,當然投其所好!本來想住吃KingLB la不過fully book, 於是就試下新野..好彩一早訂左位,得幾張檯好容易爆場~ 因為無限時,所以我地3個人坐足全晚呀!大家都order 左壽星最愛的黑啤~果然無介紹錯,好香同好容易入口!頭盆我地點左個炸蘑菇,係出面通常吃焗,第一次吃炸,不過都一樣juicy 另一番風味!主菜就係steak & Roast Pork Knuckle, 因為我晤吃牛所以就無吃到個steak 不過聽朋友講都算抵吃,好大份~ 同煎得好靓仔!個豬手皮好脆!d肉都好好味!送啤酒真係一流!我訂位的時候問左生日會不會有d咩優惠,原來會幫手甜品碟上寫字,所以我地就order左個類似蘋果批之類的甜品~好香玉桂味,不過就偏甜~值得一讚的是,當個waitress 拿甜品出來的時候會點左蠟燭同關左燈,連隔離台都一齊唱生日歌~個氣氛好好,朋友好開心啊!
朋友生日,朋友是啤酒豬手愛好者,當然投其所好!
個豬手皮好脆!d肉都好好味!送啤酒真係一流!

值得一讚的是,當個waitress甜品出來的時候會點左蠟燭同關左燈,連隔離台都一齊唱生日歌~個氣氛好好,朋友好開心啊!
2014-10-03
慶祝紀念